REGJISTRIMI I FLAMURIT TË DELAWARE-it për varkat – nga 179 dollarë

447 Broadway, 2nd Floor Suite #705, Nju Jork, Nju Jork 10013, Shtetet e Bashkuara
Mon-Diell: 08.00 - 18.00

PLOTËSONI APLIKACIONIN TUAJ PËR REGJISTRIMIN E FLAMURIT TË DELAWARE (SHBA) PËR 3 MINUTA

Zgjidhni llojin e regjistrimit

REGJISTRONI BARKËN TUAJ NË FLAMURIN DELAWARE (SHBA).

Zgjidhni llojin e regjistrimit

Ju lutemi zgjidhni më poshtë regjistrimin sipas kohëzgjatjes (1 ose 3 vjet) dhe gjatësisë së anijes:
Tarifat e regjistrimit në Delaware
Tarifat për një (1) vit regjistrimi
 
Tarifat për tre (3) vjet regjistrimi
Tarifa jonë e shërbimit gjithëpërfshirës (Kjo përfshin të gjitha përkthimet dhe tarifat e ndërlidhësve):
Shërbime opcionale që mund të ofrojmë:
Letër zyrtare e konfirmimit të shtetit Delaware
Vendosni tarifat për kompaninë LLC
Licenca e radios - PIK
Kjo licencë lëshohet nga Autoritetet Federale të Komunikimit të Sh.B.A-së dhe është e vlefshme për 10 vjet
Total: 

Informacioni i anijeve
Informacione për pronarët e jahteve
LLC Information Form
Informacione për LLC
Agjent i regjistruar
Përfshin 1 Viti i Agjentit të Regjistruar
Informacione për kontaktin
Adresa e shtepise
Detajet e vendndodhjes
Ju lutemi furnizoni të gjithë pajisjet tuaja në kutinë më poshtë: (shënoni: nëse keni një EPIRB, ne duhet të dimë kodin 15 karaktere të siguruar nga prodhimi EPIRB)
Ju lutemi furnizoni 2 persona kontakti urgjent, ata duhet të jenë të ndryshëm si pronar i anijes
Contact 1
Contact 2