REGJISTRIMI I FLAMURIT TË DELAWARE-it për varkat – nga 179 dollarë

447 Broadway, 2nd Floor Suite #705, Nju Jork, Nju Jork 10013, Shtetet e Bashkuara
Mon-Diell: 08.00 - 18.00
main-banner-delaware

REGJISTRIMI I FLAMURIT TË DELAWARE-it për varkat – nga 179 dollarë

Background

Regjistroni jahtin tuaj nën flamurin Delaware

Background

Regjistroni tenderin tuaj nën flamurin e Delaware

Background

Regjistroni Jet Ski-t tuaj nën flamurin e Delaware

Regjistrimi i flamurit të Delaware

Pse duhet ta regjistroj varkën time nën flamurin e Delaware?

delaware-certificate
Përdorimi Personal ose Privat

Përdorimi Personal ose Privat

Ju mund ta regjistroni varkën tuaj në Delaware nën emrin personal ose të kompanisë.

E vlefshme per 1 ose 3 vjet

E vlefshme per 1 ose 3 vjet.

E vlefshme për 1 ose 3 vjet.
Rinovimet janë të lehta

Çmimi i ulët = 179 dollarë

Çmimi i ulët = 179 dollarë

Regjistrimi i anijeve me çmim të ulët për anije, tenderë dhe jet-ski nën flamurin e Delaware.

Në dispozicion për 3 ditë!

Në dispozicion për 3 ditë!

Ne do ta bëjmë regjistrimin tuaj brenda 3 ditësh dhe do të jetë i ligjshëm për t'u përdorur tashmë

Pa kufizime

Pa kufizime

Asnjë kufizim detar ose distanca nuk zbatohet për anijet me flamur Delaware

Privat, Bareboat & Tregtare

Pa vrojtim anijesh

Asnjë studim teknik nuk kërkohet nën 15 metra

single-img
RRETH NESH & ÇMIMI

Lërini profesionistët të kujdesen për regjistrimin tuaj.

Lëreni stafin tonë shumëgjuhësh në Delaware të kujdeset për regjistrimin tuaj të përkohshëm në vetëm 3 ditë. Ne kemi ndihmuar qindra njerëz që të regjistrojnë varkën e tyre në Delaware dhe të kenë kontakte të mira me autoritetet lokale të cilat janë të vendosura aty pranë.

Ne jemi në dispozicion 7 ditë në javë dhe mund të kontaktohemi me lajme, email ose bisedë në gjuhën tuaj. Klientët tanë janë nga e gjithë bota pasi shumica e vendeve kanë një procedurë shumë të komplikuar dhe të shtrenjtë të regjistrimit të anijeve, por duke e regjistruar varkën e tyre në Delaware kjo mund të shmanget.

Çmimi

Çmimet tona janë gjithëpërfshirëse

Regjistrim 1 vit në Delaware (SHBA).

Regjistrim 3 vjeçar në Delaware (SHBA).

.Klasa A - më pak se 16 ft
20 USD
60 USD
.Klasa 1 - 16 ft në 26 ft
40 USD
120 USD
.Klasa 2 - 26 ft në 40 ft
60 USD
180 USD
.Klasa 3 - 40 ft në 65 ft
100 USD
300 USD
.Klasa 4 - 65 ft dhe më e gjatë
120 USD
360 USD
  RENDOS TANI RENDOS TANI
Dëshmi

Ne kemi klientë krenarë të besuar.

testimonila
Tim Gotti

Alicante

Bleva një varkë në Spanjë, por zgjodha të shmang koston dhe 3 muaj dokumente duke regjistruar varkën time në Delaware. Vendimi më i mirë ndonjëherë!

testimonila
Brian Newsome

San Remo

Faleminderit, për regjistrimin tuaj të shpejtë! Isha mbërthyer në një marinë në Itali dhe këta djem morën regjistrimin tim të ri në 48 orë.

testimonila
Frederico Guilbert

Nice

Shërbim pa të meta, i bërë për çmimin e deklaruar online, në periudhën kohore, dhe dokumenti i dorëzuar në kohë brenda 2-5 ditëve

testimonila
Brad Foreman

Lisbon

Shumë e rekomanduar. Ishte një komunikim shumë i shpejtë, të gjithë njerëzit me të cilët komunikoj janë të sjellshëm, profesionistë dhe specialistë në fushën e tyre.

Background
Opsionet e pagesës

Ne i pranojmë të gjitha metodat kryesore të pagesës

 • card visa
 • card mastercard
 • card american-express
 • Paypal

Çfarë dokumentesh nevojiten

Për një pronar privat:
 • Plotësoni formularin tonë
 • Një kopje e një faturë shitjeje të noterizuar
 • Kopje e pasaportës ose kopje e kompanisë ltd nëse e regjistroni varkën nën një kompani
 • Foto e numrit HULL/HIN
 • Të gjitha anijet që vijnë për regjistrim në Delaware nga një regjistër i huaj do të duhet të kenë një kopje të Fshirjes nga ai regjistër.
  Regjistrimet nuk do të përpunohen pa.
Për një pronar të korporatës:
 • Plotësoni formularin tonë
 • Kopje e pasaportës ose kopje e kompanisë ltd nëse e regjistroni varkën nën një kompani
 • Foto e numrit HULL/HIN
 • Një Delaware LLC do të vendoset në 48 orë
 • Pas konfigurimit do të jepet një faturë e shitjes për LLC-në e re.

Pyetjet më të zakonshme në lidhje me regjistrimin e jahteve në Delaware

Cilat dokumente kërkohen për të aplikuar për flamurin e Delaware?
Cilat kombësi mund të aplikojnë për flamurin e Delaware?
Sa kohë zgjat regjistrimi?
A është i vlefshëm regjistrimi i Delaware në të gjithë botën?
A mund ta regjistroj varkën time nën emrin e kompanisë?
A mund të regjistroj kajak ose jet ski?
A pranoni dokumente në ndonjë gjuhë?
A lëshohet regjistrimi në Delaware në formë fizike? Apo është dixhitale?
Për sa kohë është i vlefshëm regjistrimi në Delaware?
A duhet të bëj anketimin për varkat e regjistruara për qëllime rekreative/komerciale?
Ku ta vendos emrin e varkës?
Ku mund t'i marr dokumentet e mia?
Çfarë është një LLC (shoqëri me përgjegjësi të kufizuar)?
A mund të aplikoj pa certifikatën CE?
A duhet të apostilohen dokumentet?
Çfarë mënyrash pagese pranoni?
Sa shpesh duhet të rinovohet një regjistrim në Delaware? A ka një kosto për rinovimin vjetor?
Cila është procedura për të ndryshuar pronarin në një regjistrim aktual në Delaware?
Cila është procedura për të fshirë regjistrimin aktual të Delaware?
A duhet të kthej përsëri regjistrimin origjinal nëse po aplikoj për ndryshimin e pronësisë/fshirjes?
Si mund t'i marr dokumentet e mia apostilat?
Cilat dokumente kërkohen për të aplikuar për licencën e Anëtarëve në SHBA?
Sa shpejt mund të marr licencën e Anëtarëve të SHBA-së dhe për sa kohë do të jetë e vlefshme?
A mundet që shumë radio në jahtin tim të kenë të njëjtin numër pika?

Merrni një ofertë pa detyrime për Holandë Sigurimi i anijeve?

Plotësoni kërkesën tonë për kuotim në internet në 5 minuta

boat-footer-banner